Ik ben Willem Wijnen, 19 jaar en woonachtig in Almere. Al vanaf mijn vijfde jaar ben ik bezig met zelfverdediging- en vechtsporten waarbij ik de laatste jaren voornamelijk MMA (Mixed Martial Arts) beoefen. Al van jongs af aan heb ik een grote passie voor sport in het algemeen. Hierdoor was het dan ook niet moeilijk om een keuze voor een studie te maken, te weten MBO Sport en Bewegen. Ik zit in mijn laatste jaar en verwacht in september 2024 mijn opleiding af te ronden.

Naast het feit dat ik zelf actief sport, vind ik het ook leuk en belangrijk om andere mensen te helpen bij het behalen van hun doelstellingen op het gebied van sport en beweging. Tijdens de diverse stages welke in gelopen heb, heb ik die ervaring opgedaan om mensen te begeleiden en motiveren om hun bewegingsdoel te halen. Tevens heb ik mijn branche diploma Fitnesstrainer A via NL Actief behaald.

Nu ik bijna klaar ben met mijn opleiding, vind ik het tijd om als personal trainer aan de gang te gaan. Dit kan in zowel “small-group” training als ook 1 op 1. Met de klant gaan we samen aan het werk om fitter en gezonder te worden of om jezelf te verbeteren.

Wat ik voor je kan betekenen kan je lezen op de pagina personal training en MMA