Als persoon heb ik het altijd fijn gevonden om anderen te kunnen helpen. Dit, in combinatie met mijn passie voor sport, heeft er voor gezorgd dat ik als personal trainer aan de slag ben gegaan. Samen met jou wil ik werken aan een gezonde en fitte leefstijl waarbij de training zal worden afgestemd op jouw eigen doelstellingen.

Personal training kan ik op verschillende manieren geven. Zowel voor jou als particulier om 1 op 1 samen met mij te werken aan je doelen. Als je alleen trainen niet leuk vindt dan is het ook mogelijk om samen met een vriend of vriendin onder mijn begeleiding te trainen. Daarnaast kan je mij als fitnesscentrum of sportschool ook inhuren voor “small group” trainingen, als personal trainer of voor het lesgeven in MMA of een onderdeel hiervan.

1 op 1

Bij een 1 op 1 training zal ik samen met jou aan jouw doelstellingen werken. Vooraf zal ik aan de hand van een intake nagaan wat jouw doelstellingen zijn. Op deze manier kan ik voor jou op maat gemaakte trainingen aanbieden. Deze trainingen kunnen bestaan uit kracht oefeningen, cardio oefeningen en pads trainingen.

Deze trainingen kunnen zowel in een sportschool, thuis, als ook buiten plaats vinden. Kortom, er is altijd een passende oplossing om samen aan je doelen te werken. Wil je ook een op maat gemaakte training? Neem dan contact met mij op.

Small Group

De naam small group training geeft het al aan, je traint samen met maximaal zes andere personen. Op deze wijze kan ik voldoende individuele aandacht besteden om de oefeningen goed en effectief uit te voeren. Vaak bestaat small group training uit een vorm van circuit training waarbij kracht en cardio elkaar ontmoeten.

Ook kan je met een vriend of vriendin trainen. Zo train je toch samen, wat wel zo gezellig is, en krijg je alle aandacht om alles uit jezelf te halen. Is je interesse gewekt? Neem dan contact op.

MMA

Wil je je kickboks techniek verbeteren? Completer worden in de diversiteit van vechtsporten zoals worstelen en kickboksen? Of puur conditioneel bezig zijn met pads training? Of het nu op gebied van kickboksen, worstelen, MMA of grappling is, in deze zaken kan ik je helpen om alles uit jezelf te halen.

Samen kunnen wij de mogelijkheden bespreken als een van bovenstaande voorbeelden je wat lijkt. Neem contact met mij op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.