Vanaf mijn vijfde jaar beoefen ik diverse zelfverdediging- en vechtsporten. Ik ben begonnen met judo. Dit heb ik meerdere jaren gedaan en heb daarin ook actief wedstrijd judo gedaan. Toen ik dit ben gaan combineren met karate was de link naar traditioneel Jiu jitsu snel gelegd. Ook hierin heb ik diverse wedstrijden gedaan met als hoogtepunten 1e bij de German Open, 2e op het Nederlands kampioenschap en diverse eerste plekken in binnen- en buitenland.

Om mijn grondwerk te verbeteren ben ik zogenaamd Braziliaans Jiu jitsu (BJJ) gaan beoefenen. In deze discipline, uitkomend voor de Judo Bond Nederland, ben ik 2e op het Nederlands kampioenschap geworden en 5e op het Europees kampioenschap.

Uiteindelijk had ik één doel, ik wilde verder in de MMA (Mixed Martial Arts). Inmiddels beoefen ik deze vorm van sport al een aantal jaren en train ik 6 dagen in de week en doe aan wedstrijden. Via mijn stage, welke ik binnen mijn MMA trainingslocatie loop, assisteer ik bij de kinderlessen, verzorg warming up en verzorg 1 op 1 pads trainingen of bokszak training.

Naast het geven van personal training op het gebied van fitness, kan ik je ook mijn ervaringen delen over de diverse vechtsporten. Denk hierbij aan pads training, bokszak training, 1 op 1 techniek lessen of een combinatie van cardio en vechtsporten.

Wil je meer informatie omtrent de mogelijkheden welke ik je kan bieden? Neem dan contact met mij op via de contactpagina.